Incendiu cu două victime într-un apartament din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au reușit să stingă incendiul în câteva minute. Foto arhivă
Pompierii au reușit să stingă incendiul în câteva minute. Foto arhivă

Proprietara a suferit arsuri de gradul I, iar fetita de cinci ani care era în apartament a fost intoxicată cu fum.

În jurul amiezii, un incendiu a izbucnit la o locuinţă dintr-un bloc situat pe strada Samuil Isopescu, din municipiul Suceava. Pompierii ajunși la fața locului cu o autospecială și o ambulanță SMURD au reușit să stingă incendiul și au salvat victimele din calea flăcărilor.

Apartamentul a luat foc din cauza unei oale uitată pe aragazul aprins şi lăsat nesupravegheat. Flăcările au cuprins hota şi mobila din bucătărie degradându-se și pereții bucătăriei. Georgeta B., în vârstă de 64 de ani, a încercat să stingă flăcările, însă fără succes. A ieşit pe hol şi a cerut ajutorul vecinilor, însă nici aceştia nu au reuşit să stingă focul. Pompierii au reșit însă în câteva minute să lichideze incendiul, salvând restul apartamentului cu bunurile aferente.

"Femeia a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei şi al mâinilor, iar fetiţa, în vârstă de 5 anişori, a suferit o intoxicaţie cu fum. După acordarea primului ajutor medical de către paramedicii pompieri, victimele au fost transportate la secţia U.P.U. a spitalului judeţean, pentru investigaţii de specialitate", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite