Suceava: Incendiu provocat de o butelie defectă la o gospodărie din localitatea Corni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localitatea Corni a fost invadată de sirenele pompierilor pentru a doua oară în doar două zile.

Primul incendiu a izbucnit din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului deteriorat la gospodăria lui Gheorghe Marcel I., din localitatea Corni, oraşul Liteni, în data de 5 septermbrie la ora 11.29.

Incendiul a fost stins la ora 12.30 şi pompierii au reuşit să salveze locuinţa proprietarului, în valoare de aproximativ 10.000 lei. Pagubele incendiului au fost estimate la 5.000 de lei.

Au ars acoperişul bucătăriei de vară pe o suprafaţă de aproximativ 25 metri pătraţi, pereţii bucătăriei de vară pe o suprafaţă de aproximativ 45 metri pătraţi şi circa trei metri cubi de lemne de foc. S-au degradat aproximativ doi metri ccubi de lemne de foc.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Suceava/incendiu corni 07_09_2009.flv width=200 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true playlistThumbs=false

Au ars bucătăria de vară  pe o suprafaţă de circa patru metri pătraţi şi aproximativ 10 metri pătraţi din acoperişul casei. S-au degradat aproximativ 8 metri pătraţi  din acoperiş şi 6 dintr-un perete exterior al casei.

Şi pagubele acestui incendiu se ridică la suma de 5.000 de lei, însă aici pompierii au reuşit să salveze locuinţa proprietarului şi o anexă, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Suceava/incendiu_corni_05_09_2009-6f6013c30.flv width=200 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true playlistThumbs=false

Cel de-al doile incendiu a izbucnit două zile mai târziu în aceeaşi localitate, la gospodăria lui Mihai B., iar din primele cercetări a rezultat că focul a fost provocat de flacăra provenită de la o butelie defectă.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite