UPDATE Împuşcături în gara din Pojorâta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, un tânăr de 21 de ani a încercat, împreună cu nişte prieteni, să fure motorină dintr-un transport aflat în acel moment în gara din Pojorâta. Tânărul l-a lovit pe paznic cu o scândură în cap, însă bărbatul a reuşit să scoată un pistol cu bile, trăgând în agresor pentru a se apăra.

UPDATE ORA 18.00 Motorina era transportată cu un tren de marfă, iar cei doi paznici, Istav S., de 27 de ani, din Bistriţa şi Cristi R., de 21 de ani, din Năvodari, au utilizat pistoalele lor cu bile pentru a-i alunga pe hoţi. Totuşi, numai paznicilor li s-au întocmit dosare penale, pentru uz de armă neletală.

Vasile A., de 21 de ani, din Pojorâta, împreună cu doi amici, au fugit cu scuterele, unul dintre ei fiind atins atunci când paznicii au tras câteva focuri pentru a-i opri.

UPDATE ORA 11.20 Reprezentanţii Spitalului spun că pacienţii se simt bine, având nevoie de puţine zile de îngrijiri medicale. Tânărul are o plagă în abdomen, iar paznicul este lovit la cap.

ORA 9.00 Incidentul a avut loc în jurul orei 2.00. Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, acum fiind în afara oricărui pericol.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite