Împuşcat în cap pentru nişte peşti pe care vroia să îi fure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu asta s-a ales un sucevean deoarece a încercat să fure cu alţi doi amici peşte dintr-un iaz din comuna Zvoriştea. Proprietarul i-a bătut bine pe cei trei hoţi şi apoi a chemat Poliţia.

Totul s-a petrecut aseară în jurul orei 21.30, când Florin Z., de 47 ani, din comuna Zvoriştea a sesizat poliția despre faptul că a surprins mai multe persoane în timp ce pescuiau neautorizat cu plasa tip setcă în iazul său. Odată ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că toţi cei trei erau bătuţi de către proprietar şi imobilizaţi.

"În urma verificărilor, polițiștii au constatat următoarele: Florin Z. a mers să verifice paznicul ce păzeşte iazul, moment în care i-a surprins pe Mihai C., de 43 ani şi soţia acestuia, Maria C., de 24 ani, ambii din comuna Zamostea, în timp ce pescuiau de pe o barcă pneumatică, precum şi pe Doru B., de 43 ani, din localitate, care supraveghea zona de pe mal. La solicitarea proprietarului de a înceta activitatea, cele trei persoane au început să se manifeste violent, motiv pentru care Florin Z. a folosit un pistol cu bile de cauciuc neletal împotriva agresorilor, după care i-a imobilizat", a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Doru B. a fost  adus de urgenţă la Spitalul Judeţean şi diagnosticat cu „traumatism cranio-facial, fractură mandibulă şi contuzie umăr drept”, rămânând internat pe secţia de Ortopedie a spitalului. Poliţiştii au confiscat 200 m plasă monofilament şi barca pneumatică, precum şi 52 kg peşte în valoare de circa 660 lei.

"Proprietarul avea permis de port-armă, însă pistolul a fost ridicat în vederea expertizării. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „braconaj piscicol”, urmând a fi soluţionat procedural", a mai declarat Ionuţ Epureanu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite