Suceava: Viol cu năbădăi în localitatea Ilişeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Viol cu năbădăi în localitatea Ilişeşti
Suceava: Viol cu năbădăi în localitatea Ilişeşti

O tânără de 20 de ani a ajund la spital după ce un localnic a lovit-o pentru a-i lua telefonul mobil. Ulterior, tânărul s-a gândit şi să o violeze.

Duminică seară, o tânără de 20 de ani din localitatea Ilişeşti a fost agresată, în timp ce merge spre casă, de un consătean de 28 de ani.

După ce i-a luat telefonul mobil, tânărului beat i s-au trezit şi poftele şi a încercat să o violeze, în timp ce a continuat să o lovească cu picioarele şi pumnii.

„A trântit-o la pământ, unde a continuat să o lovească cu picioarele si cu pumnii, încercând să o sărute, trăgând de haine cu intenţia de a o dezbrăca şi de a întreţine raport sexual cu aceasta, ameninţând-o că dacă nu cedează o va tăia şi o va omorî”, se precizează în raportul emis de Poliţia Suceava.

Din fericire, ţipetele victimei au fost auzite de un bărbat, care s-a luptat cu agresorul şi a reuşit să o salveze pe fată.

Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de arestare preventivă, pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite