I-au furat din beciul casei bunuri în valoare de 10.000 de lei, cumpărate cu bani câştigaţi în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate acele bunuri au fost aduse şi depozitate de către proprietară, pe parcursul a doi ani, timp în care a locuit şi lucrat în Italia. Hoţii au forţat lacătul cu care era asigurată uşa metalică de acces şi au pătruns în beciul locuinţei, unde erau depozitate bunuri electronice şi obiecte casnice.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 08.00, lucrătorii Postului de poliţie Berchişeşti au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea precedentă, autori necunoscuţi au furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă.

Potrivit anchetatorilor, hoţii au pătruns în casa în construcţie a victimei Ileana S., situată în aceeaşi localitate.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 15-16 august, persoane necunoscute, prin forţarea lacătului cu care era asigurată uşa metalică de acces, au pătruns în beciul locuinţei, de unde au sustras mai multe bunuri electronice şi obiecte casnice care se aflau ambalate în cutii“, a precizat Cristian Papuc, reprezentantul IPJ Suceava.

Toate acele bunuri au fost aduse şi depozitate de către proprietară, pe parcursul a doi ani, timp în care a locuit şi lucrat în Italia. Valoarea prejudiciului se ridică la suma de circa 10.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Citiţi şi: Platformă auto de 4.000 de euro, furată din faţa locuinţei unui sucevean

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite