I-au furat banii şi aurul din casă în valoare de 9.500 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără suceveancă s-a trezit ieri că hoţii i-au furat din casă 3.400 de lei şi 20 de grame de aur. Poliţiştii îi caută acum pe hoţi şi a recupera prejudiciul.

Lidia E., de 28 ani, din municipiul Suceava, a sesizat ieri în jurul prânzului poliția prin „SNUAU 112“ despre faptul că hoţii i-au furat suma de 3.400 lei şi mai multe bijuterii din aur, în greutate de 20 grame, cât timp nu a fost acasă, de duminică după-masă până ieri în jurul prânzului când a revenit.

„Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că uşa de acces în locuință este metalică, prevăzută cu un singur sistem de asigurare, tip yală și nu prezintă urme de forțare în partea exterioară.

Aceasta a fost găsită închisă şi neasigurată, partea vătămată declarând că în momentul când a introdus cheia în yală s-a blocat şi butucul nu se mai roteşte“, a explicat comisarul şef Cristian Papuc, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava .

Valoarea prejudiciului este estimat la suma de 9.500 lei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat pentru a-i prinde pe hoţi şi a recupera prejudiciul, urmând să se dispună procedural.   

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite