Suceava: Trabantul înflorește la Gura Humorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Trabantul înflorește la Gura Humorului
Suceava: Trabantul înflorește la Gura Humorului

Un Trabant abondonat, acoperit cu aproape 5.000 de flori, înfrumusețează de câteva săptămâni curtea spitalulului din oraşul Gura Humorului.

Trabantul a fost donat de un localnic, care îl ţinea parcat pe un trotuar din oraş. La cererea primăriei de a lua vehiculul de acolo cetățeanul a spus că nu are să-l ducă şi a sugerat că l-ar da orașului.

“După ce a făcut actul de donaţie, l-am luat şi l-am dat unei firme locale care se ocupă de aranjamente florale”, a spus Marius Ursaciuc, primarul orașului. Mașina a fost decorată cu 4.800 de flori, care vor fi schimbate anual.

Edilul-șef a mai precizat că intenţionează să procedeze la fel şi cu alte maşini abandonate, și a declarat că mai sunt humoreni care ar vrea să doneze maşinile pe care nu le folosesc, pentru a fi ornate cu flori.

„Trabantul a devenit deja o atracţie a oraşului. Nu am văzut niciodată un turist care să nu se oprească să se fotografieze cu el. Şi cred că e printre puţinele, dacă nu singura de acest gen din România. În alte ţări din Europa am mai văzut, pentru că se poartă maşinile florale”, a mai declarat primarul din Gura Humorului.

Acesta a mai spus că anul următor intenţionează să organizeze la Gura Humorului o întreagă expoziţie de maşini florale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite