Hoţii de biciclete din Suceava au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

M. I., de 15 ani, C. G., de 15 ani, F. V, de 13 ani şi Irina R., de 19 ani, toţi din comuna Şcheia, au vândut o parte din bicicletele furate, iar restul le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi. Ei vor fi examinaţi neuro-psihiatric şi apoi cauzele vor fi soluţionate procedural.

Poliţiştii suceveni au reuţit să-i identifice pe autorii mai multor furturi de biciclete de pe raza municipiului Suceava. Este vorba despre trei minori şi o adolescentă de 19 ani, toţi din Şcheia, care au vândut o parte din bicicletele furate, iar restul le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi.

Ieri, în continuarea cercetărilor cu privire la comiterea mai multor furturi de biciclete din scările unor blocuri din municipiul Suceava, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava - Biroul investigaţii criminale, i-au identificaţi pe M. I., de 15 ani, C. G., de 15 ani, F. V, de 13 ani şi Irina R., de 19 ani, toţi din comuna Şcheia. Pe parcursul cercetărilor, suspecţii au recunoscut că au comis 15 furturi de biciclete, dintre care şase biciclete din două garaje şi nouă biciclete de pe casa scărilor unor blocuri din municipiul Suceava“, a precizat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.
 
Potrivit poliţiştilor, au fost recuperate şapte biciclete, care au fost comercializate la diferiţi clienţi, iar celelalte biciclete au fost dezmembrate şi vândute la centre de colectare a fierului vechi.

Suspecţii urmează a fi examinaţi neuro-psihiatric şi, în funcţie de rezultate, cauzele vor fi soluţionate procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite