Hoţi specializaţi în furturi de scule pentru construcţii, prinşi de poliţiştii din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii suceveni au descoperit trei indivizi din localitatea Fălticeni care se specializaseră în furturi de ustensile şi scule folosite în construcţii.

Cei trei indivizi, dintre care doi minori, de 15 şi 17 ani, au dat două spargeri la începutul acestei luni, în urma cărora au sustras bunuri în valoare totală de 15.000 de lei.

Percheziții la doi vicoveni care comercializau țigări și alcool de contrabandă. Mascații au confiscat circa 3.000 pachete de țigări și aproape 100 litri alcool

Primul furt s-a consemnat în noaptea de 1 spre 2 februarie, când indivizii au mers la un bloc aflat în construcţie, au rupt un grilaj metalic şi au intrat într-o magazie de unde au luat un motofierăstrău, un rotopercutor, două flexuri, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 de lei.

FOTO 28.000 de pachete de țigări de contrabandă depistate în două mașini 4x4

Două nopţi mai târziu, cei trei au „vizitat" un alt imobil aflat în construcţie în municipiul Fălticeni. După ce au spart un geam, au intrat în interior de unde au sustras o maşină de spălat, rotopercutoare, flexuri şi materiale de construcţie, în valoare de circa 10.000 lei.

Percheziţii la casele contrabandiştilor de ţigări din Suceava UPDATE

Bunurile furate de la cele două firme au fost vândute unor cunoscuţi, dar poliţiştii au reuşit să le recupereze. Doi dintre indivizi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie duşi la Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă, iar minorul de 15 ani este cercetat în libertate. Toţi trei sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite