Hoți arestați și sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 30.000 lei în urma unei razii la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controlul a fost organizat de polițiștii municipiului Suceava care au arestat șase infractori și au sancționat aproape 160 de suceveni. De asemenea, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul circulației rutiere și una de furt în flagrant.

Cele 158 de sancțiuni contravenționale pe care le-au aplicat ieri polițiștii suceveni ajung la 27.194 lei, aceștia mai confiscând țigări, cafea, telefoane mobile, un aparat foto și produse cosmetice în valoare de aproape 3.600 lei.

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe Constantin B. de 43 de ani din localitate, autorul mai multor furturi din societăţi comerciale comise pe timp de zi pe raza municipiului  Suceava.

"Cu ocazia cercetărilor i-a fost probată activitatea infracţională în 8 dosare penale aflate în lucru,  respectiv furturi comise din societăți comerciale, marketuri și persoane fizice, în perioada 2010-2011", a declarat Cristian Papuc, reprezentantul IPJ Suceava.

Profitând de neatenţia agenţilor de pază sau de faptul că vânzătoarele erau femei în vârstă sau persoane aflate în  stare de ebrietate, care nu puteau riposta, bărbatul fura din supermarketurile din municipiu și piața agroalimentară George Enescu băuturi alcoolice, produse alimentare, produse cosmetice și telefoane mobile.

Bărbatul a fost reținut de polițiști urmând ca instanța să hotărască dacă acesta va rămâne în arest sau va fi liber cât timp cercetările vor continua. Alți trei suspecți de furt din Șcheia printre care și un minor, au fost reținuți în urma perchezițiilor, iar un altul este căutat de polițiști deoarece a fugit de acasă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite