Handbaliştii suceveni au pierdut acasă cu Sporting Lisabona în sferturile Challenge Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handaliştii suceveni, în faţa unei noi performanţe de excepţie
Handaliştii suceveni, în faţa unei noi performanţe de excepţie

Echipa de handbal masculin CS Universitatea Suceava a jucat astăzi, sâmbătă, 17 martie, cu începere de la ora 11.00, cu Sporting Lisabona, în prima manşă a sferturilor Challenge Cup.

UPDATE ora 12.40: CS Universitatea Suceava a fost învinsă cu 33 - 24 de Sporting Lisabona şi păstrează şanse minime de a se califica în semifinalele Challenge Cup. Meciul retur va avea loc peste o săptămână la Lisabona.

CSU Suceava este singura echipă de handbal masculin românească rămasă în competiţiile europene în acest sezon, iar interesul pentru partidă este major, toate biletele fiind vândute încă de la mijlocul săptămânii.

Adversarii sucevenilor sunt portughezii de la Sporting Lisabona, o formaţie care are în componenţă şi un jucător român, Daniel Mureşan. Sporting se anunţă un adversar extrem de dificil, în urmă cu doi ani reuşind să câştige trofeul Challenge Cup.

Portughezii au ajuns la Suceava încă de joi seară, iar astăzi la amiază au efectuat un antrenament în sala unde va avea loc meciul oficial.

Pentru iubitorii handbalului care nu au reuşit să-şi procure bilete, trebuie spus că partida va fi transmisă în direct pe TVR 2.

Returul care va stabili una dintre semifinalistele ediţiei 2011-2012 a Challenge Cup va avea loc săptămâna viitoare la Lisabona.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite