Grupare de hoţi de biciclete, anihilată de poliţiştii suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele opt biciclete au fost recuperate şi restituite proprietarilor. Foto arhivă
Cele opt biciclete au fost recuperate şi restituite proprietarilor. Foto arhivă

Şapte minori şi un tânăr de 18 ani au fost prinşi ieri de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale. Aceştia au recunoscut cum furau bicicletele şi celelalte bunuri, dar şi cum le vindeau mai departe.

Cei opt hoţi cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani, toţi din cartierul Iţcani, a fost prinşi ieri de poliţiştii suceveni. Suspecţii au recunoscut că au furat în perioada 26-29 august dintr-o societate comercială şi în nopţile de 27 spre 28 august, respectiv 29 spre 30 august de la alte două persoane mai multe biciclete şi scule electrice.

„Cu ocazia cercetărilor au fost recuperate opt biciclete, toate provenite din furturi comise anterior de membrii grupării, precum şi mai multe scule electrice reclamate sustrase (circa 50% din prejudiciul total). Parte din bunurile recuperate au fost restituite părţilor vătămate, iar restul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor“, a explicat Cristian Papuc, şeful Serviciului Compartiment din cadrul IPJ Suceava. 

Poliţiştii au informat mai departe reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Protecţie a Copilului în vederea luării măsurilor legale de ocrotire şi prevenţie faţă de suspecţii de comiterea furturilor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite