Gropile au reapărut în asfaltul de pe drumul Suceava – Vatra Dornei la mai puţin de un an de la modernizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panglica inaugurală pentru acest drum a fost tăiată la finele anului 2011
Panglica inaugurală pentru acest drum a fost tăiată la finele anului 2011

La nici un an de la modernizarea drumului naţional 17, pe sectorul Câmpulung Moldovenesc - Iacobeni, gropile au reapărut în carosabil.

Panglica inaugurală pentru acest drum a fost tăiată la finele anului 2011, iar cu ocazia recepţiei finale, în anexele contractului, s-au reţinut sume de bani din garanţie pentru ca firma grecească Mochlos să revină şi să refacă zonele afectate. Conform înţelegerii, găurile apărute în carosabil trebuiau asfaltate până la 1 iulie 2012, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum.

Florin Anechiti, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, a precizat că a trimis numeroase hârtii oficiale la forurile superioare din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) din România.

Firma Mochlos a fost înştiinţată, la rândul ei, de problemele apărute, dar răspunsurile au întârziat să apară, cu atât mai mult lucrările de reparaţii pe care grecii şi le-au asumat.

În lipsa intervenţiei firmei care s-a ocupat cu reabilitarea sectorului de drum dintre Câmpulung Moldovenesc şi Iacobeni, angajaţii de la drumuri naţionale au intervenit în primăvară şi au plombat câteva zone în care gropile erau deja mult prea mari.

Lucrările de modernizare a DN 17 au început în 2004, iar sectorul de drum unde au apărut gropile a reprezentat o investiţie de circa 46 de milioane de euro.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite