Suceava: Groaznic accident rutier produs la intrare în Şcheia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Groaznic accident rutier produs la intrare în Şcheia
Suceava: Groaznic accident rutier produs la intrare în Şcheia

Dis de dimineaţă un groaznic accident rutier a curmat viaţa a trei persoane. În urma accidentului au fost rănite grav şi alte patru persoane.

Evenimentul a avut la ora 04.00 pe DN 17, în afara comunei Şcheia. Nicolae C, de 39 de ani, din comuna Bălcăuţi, în timp ce conducea un microbuz Renault Trafic, având direcţia de deplasare Stroieşti - Suceava, a lovit un cal nesupravegheat ce a pătruns pe partea carosabilă.

În urma impactului cu animalul şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit frontal într-un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Alarmaţi prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 de către unul dintre pasagerii microbuzului care a scăpat cu răni uşoare, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au sosit în grabă la locul accidentului.

Echipajele au balizat zona, au îndepărtat cupola şi au tăiat stâlpii de susţinere pentru extragerea persoanelor încarcerate. S-a acordat primul ajutor medical răniţilor după care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean.

Totodată s-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri: deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant şi lubrifiant.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, a pasagerilor Rodica P., de 48 ani din comuna Zamostea şi Gheorghe S., de 23 ani din oraşul Siret, rănirea gravă a lui Liviu H., de 37 ani din comuna Bălcăuţi şi uşoară a lui Florin C., de 21 ani din oraşul Siret, Ilie C. de 23 ani din comuna Straja şi Adrian I., de 25 ani din comuna Udeşti, toţi pasageri în autoturism.

Conducătorul auto şi pasagerii nu purtau centuri de siguranţă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite