Suceava: Grădiniţă din Suceava mistuită de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grădiniţă din comuna suceveană Marginea a ars în acest sfârşit de săptămână. Incendiul a fost provocat de câţiva muncitori care lucrau cu un aparat de sudură. Pompierii de la

O grădiniţă din comuna suceveană Marginea a ars în acest sfârşit de săptămână. Incendiul a fost provocat de câţiva muncitori care lucrau cu un aparat de sudură. Pompierii de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa au intnervenit la faţa locului cu trei autospeciale şi au reuşit să stingă focul.

La sosirea acestora ardea deja acoperişul şi lemnul de foc depozitat lângă clădire şi exista riscul de propagare a incendiului şi la biserica satului aflată la numai 20 de metri precum şi la o casă din zonă. În urma incendiului au ars acoperişul, 60 de metri cubi de  lemne de foc, iar planşeul clădirii a fost deteriorat. Pagubele se ridică la aproximativ 100.000 de lei. Din primele cercetări s-a constatat că focul a izbucnit din cauza nerespectării normelor de tăiere-lipire cu aparatul de sudură care a fost folosit în apropierea lemnelor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite