Gospodărie mistuită de flăcări la Bucşoaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa a ars în totalitate
Casa a ars în totalitate

În urma incendiului au ars casa de locuit cu mansardă din lemn cu o suprafaţă de 150 metri pătraţi, casa din lemn aflată în construcţie cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, adăpostul de animale cu o suprafaţă de 60 metri pătraţi, zece tone de fân, 20 metri cubi lemn de foc, aparate electrocasnice şi mobilier.

Tragedia s-a petrecut azi-noapte în localitatea Bucşoaia, la gospodăria lui Nicolaie B. Pompierii gărzii de intervenţie Gura Humorului şi ai Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc s-au luptat cu flăcările aproape mai bine de trei ore. La sosirea pompierilor la locul intervenţiei ardea adăpostul de animale, o casă din lemn aflată în construcţie şi acoperişul şi mansarda casei de locuit.

Au ars casa de locuit cu mansardă din lemn cu o suprafaţă de 150 metri pătraţi, casa din lemn aflată în construcţie cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, adăpostul de animale cu o suprafaţă de 60 metri pătraţi, zece tone de fân, 20 metri cubi lemn de foc, aparate electrocasnice şi mobilier.

"Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Pompierii au salvat o altă casă de locuit şi anexele acesteia, aflate în aceeaşi incintă, precum şi două gospodării vecine", a declarat Florin Monoranu, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Din fericire nu au existat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite