Suceava: Un accident cu trei victime a blocat circulaţia între Suceava şi Fălticeni (UPDATE - GALERIE VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Un accident cu trei victime a blocat circulaţia între Suceava şi Fălticeni (UPDATE - GALERIE VIDEO)
Suceava: Un accident cu trei victime a blocat circulaţia între Suceava şi Fălticeni (UPDATE - GALERIE VIDEO)

Un accident rutier soldat cu victime a avut loc în urmă cu puţin timp pe un drum naţional în Suceava.

7.15: În urmă cu puţin timp, un accident rutier a blocat traficul pe drumul E85, între municipiul Suceava şi Fălticeni. Un echipaj al Poliţiei Rutiere a plecat spre locul accidentului.

8.00: Echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a ajuns în zona curbelor periculoase dinaintea intrării în localitatea Cumpărătura, la locul acidentului, de unde  scos dintre fiarele contorsionate ovictimă grav rănită de pe locul din dreapta şoferului.

9.30: În urma primelor cercetări de la faţa locului s-a stabilit că un autoturism marca Audi A6, de culoare agrintie, cu numere de Prahova (PH-01-RIO), care venea dinspre Fălticeni la Suceava a intrat în coliziune frontală cu un copac de pe margine drumului.

Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti la faţa locului a reieşit că şoferul autoturismului a adormit la volan, după care a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a izbit de un copac.

Accidentul s-a soldat cu o victimă care a suferit răni grave. Soţul victimei, care se afla la volanul autoturismului, a scăpat fără urmări care să necesite internarea,la fel şi pasagerul care călătorea pe bancheta din spate

Nici o altă maşină nu a fost implicată în accident.

9.50: Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe "Sf. Ioan cel Nou" din Suceava şi a fost internată în secţia de Reanimare. Aceasta se află în comă de gradul trei şi prezintă traume toracice şi abdominale.

11.40: Costel D, 41 ani, este numele conducătorului auto care a adormit la volan, Florentina D., 36 ani, este numele soţiei acestuia, iar Vasile M., 27 ani, este numele pasagerului din autoturismul care a făcut acident.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite