Franco Midiri, în concert la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Franco Midiri va susţine sâmbătă un concert caritabil la Casa Sindicatelor
Franco Midiri va susţine sâmbătă un concert caritabil la Casa Sindicatelor

Artistul merge în turneu în toată ţara pentru a strânge fonduri destinate copiilor cu deficienţe, îngrijiţi de Fundaţia Blijdorp.

Sucevenii pot merge la concertul lui Franco Midiri mâine seară, de la ora 19.00, la sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Evenimentul face parte din turneul pe anul 2010 al artistului, care va cânta în 16 oraşe ale ţării şi va aduna fonduri pentru copiii cu deficienţe.

Concertul este realizat în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava prin „Complexul Terapeutic pentru Copilul cu Handicap sever şi moderat Blijdorp România - O nouă Viaţă“.

„Nu este vorba despre un eveniment obişnuit, ci despre unul care în ultima vreme se întâlneşte mai rar, unul umanitar. Am decis să fac acest turneu deoarece este o despărţire între oamenii normali şi cei cu nevoi speciale, avem ochii închişi şi alergăm după atâtea lucruri nesemnificative“, a spus Franco Midiri în cadrul unei conferinţe de presă.

Biletul costă 30 de lei

Încasările artistului la concert vor fi donate filialei Blijdorp din Suceava pentru ajutorarea copiilor internaţi în acest centru.
Preţul unui bilet la concert este de 30 de lei, iar pensionarii şi studenţii beneficiază de o reducere, putând opta pentru intrarea a două persoane pe acelaşi bilet. „Acest spectacol se doreşte a fi un tribut artistic pentru a sensibiliza şi pentru a creşte în sufletele oamenilor dorinţa de a lupta împotriva marginalizării şi discriminării persoanelor care se află în diferite suferinţe“, a declarat Carmen Botezatu, purtătorul de cuvânt al artistului.

Oficialităţile prezente la conferinţa de presă susţinută de artist s-au arătat încântate de prezenţa lui Franco Midiri în municipiu. „Ne bucurăm că a inclus Suceava în oraşele unde cântă în turneu, îi mulţumim că a decis să doneze o parte din încasări, bani care vor ajunge la copiii din Suceava“, a declarat Viorel Seredenciuc, viceprimarul oraşului.

Sucevenii care vor merge la concert vor avea parte şi de surprize pregătite de copii din cadrul Complexului Blijdorp. Aceştia vor prezenta „Dansul Cărucioarelor“ şi „Braşoveanca“.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite