Focuri de armă la graniţa cu Ucraina: poliţiştii au confiscat zeci de mii de pachete de ţigări FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări descoperite la Suceava
Ţigări descoperite la Suceava

Poliţiştii de frontieră de Sectorul din Rădăuţi au reuşit să captureze ţigări de contrabandă în valoare de peste 500.000 de lei.

Misiunea s-a dovedit însă una foarte dificilă, şi asta pentru că indivizii care transportau marfa de contrabandă au încercat să scape de oamenii legii în momentul în care s-au simţit încolţiţi.

În weekend, poliţiştii de frontieră care acţionează în zona Frătăuţi au observat un grup de persoane suspecte, care se deplasau dinspre Ucraina spre interiorul României, cu mai multe colete voluminoase, către trei autoturisme de teren Mitsubishi care staţionau în apropierea graniţei.Suspecţii au fost somaţi verbal, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă cu cele trei autoturisme.

Ţigări descoperite la Suceava

Pentru prinderea suspecţilor, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 14 focuri de armă în plan vertical şi două focuri la pneurile uneia dintre maşini. Suspecţii au abandonat maşinile, iar în interiorul acestora au fost găsite 40.690 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 330.500 de lei. Atât ţigările, cât şi autoturismele au fost ridicate în vederea confiscării.

Contrabandă cu ţigări la Suceava: marfă de 34.000 de lei dosită în căruţă FOTO

Scenariul s-a repetat aproape la indigo în comuna Bilca, acolo unde poliţiştii de frontieră au observat două autoturisme de teren staţionate în apropierea graniţei cu Ucraina, dar şi mai multe persoane suspecte. Imediat ce oamenii legii s-au apropiat de suspecţi, aceştia au abandonat maşinile şi au dispărut. În cele două autovehicule au fost descoperite 26.723 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi Republica Moldova, în valoare de 175.200 de lei. Ca şi în cazul precedent, maşinile de teren şi ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite