Foc de avertisment la Vicov pentru prinderea a doi contrabandişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Doi tineri suceveni au fost prinşi, azi dimineaţă, de poliţiştii de frontieră după ce au fost observaţi în timp ce transportau aproximativ 20.000 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de 136.000 de lei, pentru prinderea lor fiind tras un foc de avertisment.

Potrivit Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov au acţionat, miercuri dimineaţa, pentru prinderea mai multor persoane sesizate de camera de termoviziune în apropierea liniei de frontieră.

Poliţiştii de frontieră i-au somat verbal pe cei doi tineri de numai 18 ani, însă aceştia au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă. În aceste condiţii oamenii legii au fost nevoiţi să tragă un foc de avertisment reuşind în final să îi prindă pe cei doi. Poliţiştii de frontieră au descoperit şi o camionetă în care se aflau aproximativ 20.000 de pachete cu ţigări de contrabandă marca Viceroy de provenienţă ucraineană.

„Ţigările, în valoare de aproximativ 136.000 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră iar o camionetă marca „Mitsubishi” în care erau transportate ţigările a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicov,  în vederea  continuării cercetărilor“, a declarat Dănuţ Strugaru, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava.

Totodată, camioneta în care se aflau ţigările de contrabandă a fost indisponibilizată la sediul SPF Vicov. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi au informat şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite