Finala Campionatului Naţional de Drift, la Suceava (FOTO, UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de suceveni s-au adunat ieri şi azi să vadă zecile de maşini venite din toată ţara la finala Campionatului Naţional de Drift organizată în acest an la Suceava.

Update ora 19.00 În urma jurizării, prima ediţie a Campionatului Naţional de Drift a fost câştigată de trei bucureşteni. Locul I i-a revenit lui Marius Mitrache, locul al II-lea lui Traian Buşe, iar locul al III-lea lui Nicolae Dobre.

Peste 20 de piloţi şi-au demonstrat îndemânarea în arta derapajelor controlate la bordul unor maşini foarte puternice, sub ochii juriului format din Mike Procureur din Belgia, preşedintele “King of Europe” (KOE) şi Drăgan Mitrovic din Serbia. Dacă ieri piloţii şi-au făcut încălzirea şi s-au acomodat cu traseul făcut în parcarea centrului comercial de lângă Bazar, azi, între orele 15.00 -17.00 s-a dat marea bătălie, premierea având loc la 17.30.

image

Pe Răzvan l-am găsit acum câteva ore, la punctul de start înainte de concurs când piloţii au făcut mai multe demonstraţii la Taxi Drift. “Suntem din Vaslui şi am participat până acum la toate campionatele. Este o adevărată plăcere”, ne-a spus unul dintre prietenii lui Răzvan.

image

Cei prezenţi acolo au înconjurat pista şi au privit ore în şir demonstraţiile piloţilor. Cei care şi-au permis au avut ocazia să facă o tură de pistă alături de un pilot profesionist, în schimbul a 50 de lei. “Aş fi vrut să mă plimb şi eu o tură alături de unul dintre concurenţi, însă mi se pare cam scump. 50 de lei sunt banii mei pentru o săptămână la şcoală”, ne-a spus Marian I., elev în clasa a X-a.

Campionatul a fost organizat de unul dintre cei mai importanţi dealeri auto împreună cu Federaţia Română de Drift şi cu “King of Europe”, cel mai mare organizator de concursuri de drift din Europa.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite