Fetiţă de nouă ani muşcată de un ciobănesc german

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetița a fost muşcată de faţă Foto: Adevărul
Fetița a fost muşcată de faţă Foto: Adevărul

O fetiţă de nouă ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu răni destul de grave provocate de un câine din rasa ciobănesc german cu care a încercat să se joace.

Incidentul s-a petrecut marţi după-amiază în grădina unui localnic din satul Păltinoasa. Pentru că patrupedul îl încurca pe proprietar la arăturile din grădină, bărbatul a cerut consimţământul unui vecin pentru a muta provizoriu câinele.

Familia copilului ucis de câini, în stare de şoc FOTO

În grădină şi-a făcut apariţia după scurt timp şi minora. Fetiţa s-a apropiat de câine şi a încercat să se joace cu acesta, numai că animalul a atacat-o şi a muşcat-o de faţă, de mâna stângă şi de piciorul stâng. Ţipetele copilei l-au alertat pe proprietar, care a venit imediat şi a oprit câinele, chemând în acelaşi timp şi ambulanţa.

Copilul ucis de câini a avut parte de o moarte violentă FOTO

Micuţa a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Suceava, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Stăpânul ciobănescului german s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui asupra unei persoane.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite