Fetiţă de cinci ani accidentată grav din cauza neatenţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi cu elicopterul
Fetiţa a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi cu elicopterul

Copila de cinci ani a fost surprinsă azi dimineaţă de o autoutilitară cu remorcă. Deoarece starea sa era foarte grav a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, la cererea mamei.

Şoferul, Gheorghe Patraş, de 32 de ani, din Bilca, mergea cu autoutilitara dinspre Pojorâta spre Izvoarele Sucevei, când la km 30+500, pe DJ 175 a accidentat-o grav pe fetiţa de cinci ani care i-a ieşit în cale.

Copila a fost transportată imediat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio cerebral şi facial, plagă contuzie parietală stângp, comă grad III”.

Din cauza gravităţii leziunilor, aceasta a fost trimisă la Spitalul Judeţean Suceava, iar apoi la cererea mamei, micuţa a fost transportată azi la prânz, cu un elicopter, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

„Fetiţa putea fi operată la Suceava, sala era pregătită, iar secţia de Reanimare este dotată cu aparate de înaltă performanţă, însă noi nu putem face decât să respectăm legea şi respectiv, pacientul poate să aleagă unde să fie tratat“, ne-a spus medicul urgentist Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava.

Şoferul nu era băut, însă acum este cercetat pentru „vătămare corporală din culpă“.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite