Fetele omorâte s-au luptat disperate cu mama ucigaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eged a murit din cauza hemoragiei provocate de 50 de lovituri de cuţit
Eged a murit din cauza hemoragiei provocate de 50 de lovituri de cuţit

Medicii legişti care au făcut necropsia spun că cele două surori au murit în chinuri groaznice

Tragedia s-a întâmplat luni seară în blocul E 54, de pe strada Luceafărului din Suceava, în locuinţa soţilor Gabriela (31 de ani) şi Ozer Cetin.

Într-un moment de nebunie, mama celor două fete s-a năpustit asupra lor şi le-a aplicat peste 80 de lovituri de cuţit.

Femeia s-a aruncat de pe geam, a căzut în gol câteva zeci de metri şi a murit la spital.

„Fata cea mare are pe corp 50 de lovituri de cuţit, iar cea mică 30. Există semne de luptă pe corpul copilelor. Se pare că au prins lama tăioasă în mâini. Micuţele aveau tăieturi pe palme, pe braţe. A fost o luptă cu mama, care a fost deasupra lor“, a spus Romeu Uşurelu, medic legist.

COLEGII DE CLASĂ,  LA PSIHOLOG

Micuţa Eget era elevă în clasa a II-a la Şcoala Nr. 3 din Suceava. Năuciţi de vestea morţii, colegii ei au scris ieri dimineaţă mesaje de adio pe tablă, iar învăţătoarea e în stare de şoc.

„Copiii au plâns foarte mult. Toţi vor merge şi vor discuta cu psihologul şcolii pentru a putea trece peste tragedie. Eget era veselă, tatăl ei o lua mereu cu maşina de la şcoală“, a spus Valeria Rusu, directorul şcolii.

Un apropiat al lui Ozer Cetin, tatăl fetelor, a declarat pentru „Adevărul“ că Gabriala şi-ar fi pierdut minţile după ce a aflat că soţul ei, de orginie turcă, o înşeală.

IPOTEZELE NEBUNIEI

„Nu a suportat acest lucru. A făcut totul din gelozie“, a spus prietenul bărbatului. Ipoteza acestuia este respinsă de ceilalţi apropiaţi ai familiei, care spun că cei doi soţi se iubeau.

De zece ani de când s-a căsătorit, Gabriela nu a muncit nicio zi. Familia ei era întreţinută doar din afacerile soţului, care avea o tarabă în bazarul din Suceava şi se ocupa cu ridicarea de mansarde.

De două luni, femeia era fericită că începuse să facă practică la un salon de coafură, unde spera să se angajeze.

„În ultimele zile era supărată şi nu ştia ce să facă pentru că soţul ei vroia să se mute înapoi în Turcia. Am surprins-o o dată când se uita în oglindă cu privirea pierdută. A stat aşa 15 minute“, a spus Anişoara, colegă de serviciu cu Gabriela.

Citat:

Şocul că soţul ar avea o amantă este destul de puternic încât să dezechilibreze sănătatea mintală. A vrut să-l pedepsească în felul acesta, ştiind că fetele sunt viaţa lui.

Cifra:
80 de lovituri de cuţit au fost găsite pe corpul celor două surori ucise de mama lor în urmă cu două zile.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite