Suceava: Femeile de serviciu din grădiniţe iau cursuri de tandreţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Femeile de serviciu din grădiniţe iau cursuri de tandreţe
Suceava: Femeile de serviciu din grădiniţe iau cursuri de tandreţe

 Copiii de grădiniţă din Suceava vor avea parte de mai multă atenţie din partea personalului din instituţiile în care învaţă. Începând din acesta an, atât educatorii, cât şi

 Copiii de grădiniţă din Suceava vor avea parte de mai multă atenţie din partea personalului din instituţiile în care învaţă.
Începând din acesta an, atât educatorii, cât şi femeile de serviciu din grădiniţe vor face cursuri de formare şi perfecţionare. „Proiectul «Reforma Educaţiei Timpurii» vizează formarea a 1.320 de cadre didactice, educatoare, consilieri de grădiniţă, logopezi şi directori, şi a 610 de cadre nedidactice, personal de îngrijire, muncitori, angajaţi ai grădiniţelor şi personal medical“, a declarat Laura Hacman, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului şcolar din Suceava. 


Nu de puţine ori copiii s-au plâns acasă de felul în care sunt trataţi de femeile de serviciu. Unii părinţi spun că micuţii lor sunt certaţi şi uneori brutalizaţi de acestea deoarece fac mizerie sau nu sunt cuminţi.

Reclamaţii de la părinţi
„Cred că este o idee bună deoarece sunt educatori care ţipă la copii, îi bat ori nu ştiu să se comporte cu ei. Dacă aceste cursuri îi ajută, atunci nu văd care ar fi problema“,
spune Violeta Mihai, mama unei fetiţe de patru ani.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite