Suceava: Femeia care s-a înjunghiat accidental, în stare critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul de Urgenţă au ţinut-o trei ore în sala de operaţie. VEZI IN EXCLUSIVITATE GALERIE FOTO SI CLIP VIDEO

Peste 1.000 de suceveni au comentat acest caz pe site-ul „Adevărul“ şi au urmărit imaginile surprinse la faţa locului.

Suceveanca care a ajuns ieri după-amiază la spital, cu o plagă înjunghiată, se numeşte Rodica Pădurean şi are 46 de ani. Aceasta a fost luată din zona serpentinelor de o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul de Urgenţă.

Medicii au dus-o imediat în sala de operaţii cu diagnosticul de „plagă înjunghiată subclaviculară”, de unde a ieşit trei ore mai târziu cu un prognostic incert.

Materialul despre acest caz, care a apărut în exclusivitate pe pagina de web a site-ului „Adevărul“, a stârnit reacţii din partea celor peste o mie de suceveni care au accesat articolul. Cititorii au comentat mai ales modul în care au acţionat poliţiştii şi personalul medical de pe ambulanţă.

„Sărmana femeie... Au purtat-o ca pe un câine. Nu tu mască de oxigen, nu tu îngrijire. Se cunoaşte că era om al străzii şi nu avea bani pentru şpagă. Sper că îşi va reveni, deşi mă îndoiesc”, a scris unul dintre primii cititori. Alţii cred că problema se pune altfel.


„Care şpagă? Chiar crezi că dacă săracul om avea nişte bani şi îi dădea, lucrurile stăteau altfel? Aici e vorba de nesimţire mare şi multă. Dacă oamenii ăia nu aveau locuinţă înseamnă că nu valorează mai mult decât o râmă înecată după ploaie?”, s-a întrebat un alt cititor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite