Suceava: Fălticeneni cercetaţi penal pentru comercializarea de produse contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Fălticeneni cercetaţi penal pentru comercializarea de produse contrafăcute
Suceava: Fălticeneni cercetaţi penal pentru comercializarea de produse contrafăcute

În urma comercializării produselor aceştia au produs pagube de peste 2.500 de euro.

Doi fălticeneni au ajuns pe mâna procurorilor după ce au încercat să comercializeze diverse mărfuri contrafăcute.

Conform anchetatorilor unul dintre ei, Vasile R., de 51 ani, administrator al unei societăţi comerciale din Fălticeni, a oferit spre comercializare mai multe articole de îmbrăcăminte inscripţionate cu mărci de renume.

 În urma constatărilor efectuate de către titularii de mărci a rezultat că produsele sunt contrafăcute iar titularii de mărci se constituie parte civilă cu suma totală de 1550  Euro şi 2000 lei.

Celălalt, Mihai V., de 45 ani, asociat şi administrator al unei societăţi comerciale din Fălticeni, a oferit spre comercializare mai multe articole de îmbrăcăminte inscripţionate cu mărci de renume.

În urma constatărilor efectuate de către titularii de mărci a rezultat că, asemeni primului caz descoperit, şi produsele acestuia sunt contrafăcute, iar titularii de mărci se constituie parte civilă cu suma totală de 880 euro.

„La propunerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a confirmat rezoluţiile  prin care s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva numiţilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară” a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite