Face ce vrea cu banii locatarilor suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei îl acuză pe Ioan Lazăr, preşedintele Asociaţiei de Proprietari numărul 6 din Suceava, că şi-a votat singur un salariu mai mare decât cel legal.

Lazăr şi-ar fi aprobat singur mărirea venitului lunar cu 200 de lei în septembrie 2009, ajungând să câştige 1.000 de lei pe lună. De atunci şi până acum a încasat în plus 4.102 lei.

Premii din comisioane

Edilii mai spun că Ioan Lazăr a solicitat deconturi pentru cartuşele unei imprimante inexistente în unitate. Pentru plata la timp a facturilor, asociaţia primeşte comisioane de la furnizorii de apă şi căldură, bani care ar fi trebuit folosiţi pentru amenajări la bloc. „În perioada 2008-2010, el personal a încasat ilegal din comisioane 5.900 de lei şi a dat premii în valoare de 8.600 de lei celor din Comitetul Executiv şi de 11.400 de lei celorlalţi salariaţi“, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.

În controlul efectuat la asociaţie, şefii Primăriei au mai descoperit că o serie de facturi fuseseră achitate fără referate de necesitate şi nici nu fuseseră virate sumele complete către bugetul de stat şi către bugetul asigurărilor sociale. Pentru toate acestea, Ioan Lazăr va fi amendat cu cel puţin 3.000 de lei. Ioan Lazăr nu a putut fi contactat.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite