Suceava: Concert de neuitat la „Zilele Sucevei“ (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley, Blaxy Girls, Cargo şi Intensiv au creat un show incendiar pe esplanada Casei de Cultură.

Mai citiţi:

Sucevenii, aşteptaţi la bâlci

Cu mic cu mare, mii de suceveni au participat aseară la concertul de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.
Deşi acesta era programat să înceapă la ora 19.00, sucevenii au început să se aşeze în faţa scenei cu câteva ore înainte. „Vreau să prind un loc în faţă să-l văd pe Smiley. Sper să pot face cât mai multe poze”,  a spus eleva Alina Moraru.

Fetele, topite după Smiley


Primii care au intrat pe scenă au fost băieţii de la Intensiv. Deşi sunt mai puţin cunoscuţi, aceştia i-au surprins în cele din urmă pe suceveni, smulgând de la aceştia ropote de aplauze. Mai îndrăgite au fost fetele de la Blaxy Girls. Hiturile „Dear mama” şi „If you feel my love” i-au electrizat pe tineri, aceştia cântând la unison cu solista trupei. Un moment mult aşteptat, mai ales de către reprezentantele sexului frumos, a fost recitalul lui Smiley.

Cargo pentru iubitorii de rock


„Păcat că are iubită, că alt-fel săream pe el”, a declarat Elena, studentă. Iubitorii muzicii rock au avut parte de melodiile trupei Cargo. „Pot spune că sunt fanul lor de mult timp. Sunt printre puţinii artişti adevăraţi ai României,” a spus Liviu Ciurariu, inginer.
 
Deranjaţi de zgomot


Nu toţi sucevenii au fost mulţumiţi de concert. Cei care locuiesc în centru s-au plâns de gălăgia produsă. „Aşa e în fiecare an. Gălăgie, mizerie, nesimţire, însă nimănui nu-i pasă de noi. Ar fi bine să mute concertul la Cetate,” a declarat Ioana V., economistă. Concertul le-a dat mult de muncă lucrătorilor care se ocupau de curăţenie, sucevenii lăsând în urma lor munţi de gunoaie. Deşi au fost instalate coşuri de gunoi, acestea s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru cantitatea mare de resturi menajere.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite