Expoziție internațională de grafică satirică la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caricaturiștii profesionişti şi amatori indiferent de vârstă din întreaga lume sunt invitați să trimită maximum cinci caricaturi pentru Expoziţia Internaţional de Grafică Satirică cu tema „Bogat şi sărac”.

Cei care doresc să participe la această manifestare trebuie să trimită caricaturile pe adresa de e-mail contact@artboa.ro fiind absolut necesar ca acestea să aibă o rezoluţie de minim 300 dpi şi format A4, realizate în oricare tehnică alb-negru sau color, sau pe adresa Muzeul Bucovinei, Strada Ştefan cel Mare, no.: 33, Suceava, cod: 720003, Romania, până pe data de 15 septembrie 2012. Pe lângă caricaturi, participanții sunt rugați să trimită în format .doc o scurtă prezentare a activităţii artistice, (numele şi prenumele, adresa exactă, e-mail, fotografia şi CV-ul).

Concurs Internaţional de Grafică la Muzeul Bucovinei

Expoziţia va fi deschisă publicului la Muzeul de Istorie Suceava în luna noiembrie 2012. Cei mai buni vor fi premiați. Locul I, Premiul Bucovinei, constă într-un premiu în valoare de 500 euro la care se adaugă diploma și medalia de aur. Pe lângă acesta se mai acordă încă trei mențiuni care conțin diplome și medalii. Caricaturile trimise nu vor fi returnate, ci vor intra in colecţia muzeului. Membrii juriului care vor stabili câștigătorii sunt caricaturiștii Mihai Pânzaru Pim, George Licurici și Ovidiu Ambrozie Bortă BOA. Toţi artiştii care vor intra în salonul expoziţiei vor primi catalogul virtual al expoziţiei.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite