EXCLUSIV - DEZVĂLUIRE ŞOC: Iubita din China a lui Andrei Negrea nu-şi explică sinuciderea suceveanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei se pozează alături de prietena lui
Andrei se pozează alături de prietena lui

Melissa Guay, iubita lui Andrei, tânărul din localitatea suceveană Adâncata despre care oficialii chinezi au spus că s-a aruncat de la etajul 20 al unui hotel din Guangzhou, a postat pe site-ul www.adevarul.ro un comentariu şoc. Fata spune că trebuia să se căsătorească în curând cu „Emoboy", aşa cum era.

Urmăriţi aici, în exclusivitate, o galerie foto cu Andrei Negrea.

Melissa şi-a vărsat lacrimile şi supărarea pe site-ul www.adevarul.ro, după ce iubitul ei Andrei a fost găsit în urmă cu cinci zile mort, iar autorităţile din oraşul chinez Guangzhou au declarat că acesta s-a sinucis. „Trebuia să ne reîntâlnim de Crăciun. Andrei, de ce ai recurs la acest gest? Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea ta", a scris  iubita lui Andrei dispărut în China de un an. Fata care are 23 de ani la fel ca şi românul, este din Macau, rezidentă în China.

S-a sinucis de dorul fetei?

Conform comentariului ei, cei doi trăiau o adevărată poveste de iubire, Andrei şi Melissa declarându-şi intenţia de a se căsători. „L-am iubit atât de mult. Ne-am promis că vom fi împreună pentru totdeauna", a mai scris Melissa. Fata mai spune că probabil Andrei a fost şocat de plecarea ei în Macau, pentru a-şi prelungi viza de şedere în China. „Tocmai am plecat în Macau, să iau viza pentru China. I-am spus să mă aştepte. Mă doare atât de tare", a mai scris Melissa pe internet.

Citeşte mai multe mâine în

craiova
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite