Liceenii pot afla cum este să fii student la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolile pot înscrie până la sfârşitul aceste săptămâni elevii claselor a XII-a la concursul „Student pentru o zi“, derulat de Universitatea „Ştefan cel Mare“.

Liceele din Regiunea de Nord-Est a ţării pot lua parte la cea de-a V-a ediţie a competiţiei „Student pentru o zi“. Până la sfârşitul acestei săptămâni şcolile se pot înscrie pentru domeniile de concurs destinate elevilor din clasele a XII-a, iar până pe 6 aprilie pentru cele de la clasa a XI-a.

Concursul va avea loc în perioada 3-5 aprilie, pentru elevii claselor a XII-a, şi în perioada 12-13 mai, pentru cei de-a XI-a.

„Premiile totale însumează peste 25.000 lei, la care se adaugă 42 de certificate de agrementare, ce permit admiterea pe locurile fără taxă la specializarea dorită, în fruntea listei de admitere, la unul dintre programele Universităţii «Ştefan cel Mare»“, au anunţat reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

Notele din liceu nu mai contează la înscrierea la facultate. Vezi cum se dă admiterea la universităţile ieşene

Elevii şi dascălii însoţitori vor participa la diverse activităţi printre care o vizită în campusul universitar, o prelegere a unui profesor universitar sau vor lua masa de prânz la restaurantul USV.

Înscrierile se pot face prin e-mail la 1zi@usv.ro sau prin fax la 0230-520081. Mai multe detalii găseşti AICI.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli cele mai importante ştiri din oraş şi judeţ.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite