Elefant african la plimbare pe străzile Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un circ ambulant a găsit o metodă inedită de a-şi atrage clienţii. Pe lângă clasicele afişe şi maşini care îi invită pe copii şi părinţi să asiste la numerele de magie şi la dresajul animalelor, organizatorii au ales să le arate direct sucevenilor ce pot vedea.

Cum piesa de rezistenţă a circului ambulant este numărul de dresaj cu elefanţii africani, pe străzile municipiului Suceava au apărut noi „maşini".

Îngrijitorii şi antrenorul Circului Internaţional Gärtner, „i-au convins" pe cei doi elefanţi să iasă la plimbare. Şi cum dimensiunile animalelor sunt considerabile, inediţii participanţi la trafic au avut nevoie de escorta maşinilor forţelor de ordine.

Şi chiar dacă afară se înregistrau 30 de grade Celsius, trecătorii s-au oprit pentru a admira elefanţii, iar şoferii au încetinit pentru a nu intra în coliziune cu mastodonţii aduşi din junglele africane. Cum plimbarea s-a prelungit, elefanţilor li s-a făcut foame, aşa că frunzele copacilor întâlniţi în cale, gardurile vii şi florile de pe marginea străzilor s-au transformat imediat în hrană, fără a provoca mari nemulţumiri.

Circul Gärtner va susţine reprezentanţii în Suceava, în parcarea Iulius Mall, în perioada 4 -13 mai, zilnic, de la ora 18.00, iar duminică de la ora 15.30 şi de la 18.00.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite