Electronice şi electrocasnice nou-nouţe în schimbul aparatelor similare vechi depozitate în centrele de colectare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii care renunţă la echipamentele electronice şi electrocasnice vechi vor fi premiaţi.

Pentru a se putea înscrie în cursa pentru premii, sucevenii trebuie să ducă la depozitele special amenajate frigidere, cuptoare cu microunde, DVD-playere, cafetiere şi roboţi de bucătărie.

Campania de colectare a DEEE-urilor (deşeurilor de echipamente electrice şi electronice) din municipiul Suceava va avea loc sâmbăta, pe 12 mai, şi este organizată de RoRec România, în colaborare cu Primăria Suceava.

Electronicele şi electrocasnicele veci pot fi duse la şase puncte de colectare, supravegheate de reprezentanţii primăriei, în parcul Vladimir Florea (în faţa Policlinicii Areni), pe strada Petru Rareş (vizavi de Piaţa Mare), pe strada Staţiunii (în faţa magazinului Premier din Obcini), pe bulevardul George Enescu (în faţa Complexului Curcubeu), pe Calea Burdujeni (vizavi de piaţa agroalimentară) şi pe strada Gării (vizavi de Gara Iţcani).

Cei care vor preda astfel de echipamente vor fi înscrişi automat la o tombolă, premiile puse în joc fiind trei frigidere, cinci cuptoare cu microunde, cinci DVD-playere, zece cafetiere şi doi roboţi de bucătărie.

Premiile vor fi acordate în aceeaşi zi, la ora 17.00, adică la o oră după încheierea acţiunii de colectare a DEEE-urilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite