Ecoturism pe bicicletă prin Ţara Dornelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan și Dani au acceptat provocarea naturii de a parcurge trasee montane de-a lungul Carpaților, având cu ei strictul necesar și bazându-se pe bunătatea și ospitalitatea sătenilor. Timp de o lună, ei vor străbate 1.200 km din circuitul Carpaților.

Una din activitățile ce sunt la îndemâna turiștilor care vor să facă mișcare, să experimenteze și să se bucure de natură în același timp o reprezintă cicloturismul, ce presupune străbaterea unor trasee montane cu bicicleta.

Doi tineri extrem de ambițioși și-au propus să promoveze acest gen de turism făcând un lucru pe cât de inedit pe atât de provocator. „Facem circuitul Carpaților cu bicicletele, având cu noi un bagaj minimal, de maxim 20 de kg, astfel ca, împreună cu bicicleta, să nu depășim 20 kg. Mergem doar pe drumuri forestiere și poteci și evităm asfaltul“, a explicat Bogdan Florescu, unul din cei doi promoteri ai cicloturismului.

Citeşte mai multe despre aventurile celor doi ciclişti în ADS Suceava, săptămânal ce apare mâine dimineaţă pe piaţă, la preţul de doar 0,9 lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite