După ce a petrecut de „Valentine’s Day” l-a bătut pe un membru al formației și a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totul s-a petrecut într-un restaurant din Șcheia, unde polițiștii au fost chemați noaptea trecută să intervină. În plus, clientul răzvrătit i-a produs și pagube formației și administratorului restaurantului de peste 4.000 euro.

Polițiștii din localitatea Șcheia au fost nevoiți să intervină noaptea trecută cu ocazia unei petreceri, organizată de „Valentine’s Day”, într-un restaurant din localitate, unde unul dintre clienţi a agresat un membru al echipei de entertainment şi a distrus mai multe componente ale aparaturii audio.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, la finalul petrecerii, unul dintre clienţi l-a agresat pe Viorel T., de 25 ani din oraşul Siret, a distrus mai multe componente ale aparaturii audio şi de amplificare ale lui Mihail Z., de 36 ani din municipiul Suceava şi a spart un geam al unei uşi interioare a restaurantului, prejudicial total fiind de circa 4.300 euro.

Vacanță la Paris, cadouri, concerte și căsătorii pentru o zi de Valentine's Day la Suceava

Polițiștii au dispus măsuri pentru a-l prinde pe bătăuș, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite