Două circuri concurente se întrec în spectacole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupele de artişti încearcă să-i farmece pe suceveni cu acrobaţii la înălţime şi dresuri de animale. 

Până pe 10 mai, sucevenii pot gusta magia de sub cupolele circurilor amplasate în parcarea Shopping City şi, respectiv, în cea de la Iulius Mall.

Acrobaţii la înălţime

Primul sosit în oraş a fost „Circul Internaţional din Budapesta“. Cu o tradiţie de aproximativ 300 de ani, acesta a poposit pentru prima oară în Suceava. „Oferim publicului un spectacol apropiat de circul clasic, cum a fost Cirque de Soleil,  celebru în întreaga lume“, a declarat circarul Coco.

Membrii trupei, artişti din tată-n fiu, îşi vor risca în nenumărate acrobaţii aeriene. Într-unul dintre numere, doi acrobaţi vor sta suspendaţi pe o motocicletă, la o înălţime de 12 metri. Programul mai include dresuri de animale exotice precum şi multe clovnerii. Trupa va da reprezentaţii în această seară, la ora 18.00, urmând ca în weekend să dea câte două reprezentaţii, de la 15.00 şi 18.00, biletele costând 20 de lei pentru copii, 25 pentru adulţi şi 30 de lei pentru lojă.

O menajerie impresionantă

A doua trupă, „Arena Safari“, reuneşte artişti din toată Europa. Ei au pregătit un show cu crocodili, anaconde de până la cinci metri, pitoni-tigru şi albinoşi, iguane, scorpioni, tarantule şi clovni. În timpul săptămânii aceştia vor oferi reprezentaţii la ora 18.00, iar sâmbăta şi duminică la orele 15.00 şi 18.00. „«Piraţii din Caraibe», stăpâniţi de Jack Sparrow, au pregătit un show special“, a promis Bernard, administratorul circului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite