Suceava: Două săptămâni până la BAC-ul din toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Două săptămâni până la BAC-ul din toamnă
Suceava: Două săptămâni până la BAC-ul din toamnă

Centrele de examen vor funcţiona la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” şi la Colegiul de Industrie Alimentară.

Pentru a doua sesiune a examenului de Bacalaureat s-au înscris, deocamdată, peste 400 de candidaţi. Cifra va creşte după ce se vor înscrie absolvenţii ultimului an de liceu, care vor promova corigenţele programate în perioada următoare. Pe 17 august se va desfăşura proba orală la Limba şi literatura română, iar pe 19 august candidaţii vor susţine a doua probă orală, la Limba şi literatura modernă.

Care sunt centrele de examinare

Prima probă scrisă va fi la Limba română pe 20 august. Bacalaureatul în scris va continua pe 24 august cu proba obligatorie a profilului, pe 25 august va fi proba la alegere corespunzătoare specializării. Ultima teză, programată pe 26 august, va fi cea la alegerea candidaţilor.

28 - 30 august, afişarea rezultatelor

Sesiunea a doua a Bacalaureatului 2009 va fi organizată la nivelul judeţului Suceava în două centre de examen. Primul este Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret“, iar al doilea Colegiul de Industrie Alimentară. Afişarea rezultatelor se va face între 28 şi 30 august, iar contestaţiile vor putea fi depuse între orele 16.00 şi 20.00. Pe 3 septembrie, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi afişate rezultatele finale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite