Dosare penale pentru vânzarea de produse-pirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură zi, patru persoane au ajuns pe mâna procurorilor după ce poliţiştii i-au prins cu marfă contrafăcută.

Printre cele mai piratate produse oferite spre vânzare în municipiu se numără articolele de îmbrăcăminte, însă comercianţii nu s-au dat înapoi nici de la oferi la vânzare piese auto false. Printre cei urmăriţi penal se numără Ciprian S., (20 de ani) din Pătrăuţi, prins cu marfă de 3.000 de lei, Luiza M. (42 ani), administratorul unei societăţi din Iaşi, care vindea articole de îmbrăcăminte de 3.000 de lei, şi botoşăneanul Sorin O. (33 de ani), care comercializa articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute în valoare de 1.000 de euro.


„S-a dispus începerea urmăririi penale faţă de aceştia pentru săvârşirea infracţiunii de «punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrat㻓, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.


Piese auto piratate


Şi piesele auto sunt des contrafăcute. Gheorghe G., (57 ani) din municipiul Suceava, a fost prins de poliţişti în timp ce vindea accesorii contrafăcute în valoare de 330 de euro şi 6.100 lei. „Nu sunt recomandate piesele de contrabandă. Sunt mai ieftine, însă oricând pot ceda existând astfel pericolul de accidente rutiere“, a declarat Marin Ciubotariu, mecanic auto.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite