Suceava: ATV-uri şi echitaţie la Vatra Dornei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: ATV-uri şi echitaţie la Vatra Dornei
Suceava: ATV-uri şi echitaţie la Vatra Dornei

Vatra Dornei nu este doar un loc pentru tratamente balneare ci oferă alternative şi celor care vor să practice sporturi extreme. Oferta proprietarilor de pensiuni din zonă include cursuri de

Vatra Dornei nu este doar un loc pentru tratamente balneare ci oferă alternative şi celor care vor să practice sporturi extreme.

Oferta proprietarilor de pensiuni din zonă include cursuri de echitaţie, precum şi plimbări cu ATV-ul pe trasee de munte. Pentru iubitorii de senzaţii tari, există locuri special amenajate pentru jocuri de paintball, alpinism şi zboruri cu parapanta. Municipiul Vatra-Dornei se află la 106 kilometri distanţă de Suceava şi este cunoscut în toată lumea pentru izvoarele minerale.

Ofertă de cazare bogată
În staţiunea Vatra Dornei şi în satele din împrejurimi se găsesc pensiuni şi hoteluri la tot pasul, iar preţurile camerelor variază între 20 şi 180 de lei pe noapte. Închirierea unui ATV costă 50 de euro pentru o zi. Tot în staţiune se mai pot face escaladări pe tiroliană şi mountain bike. Cei mai curajoşi turişti pot opta pentru rafting în apele învolburate ale râului Bistriţa.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite