Suceava: Donaţi rechizite şi haine pentru copiii nevoiaşi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Donaţi rechizite şi haine pentru copiii nevoiaşi!
Suceava: Donaţi rechizite şi haine pentru copiii nevoiaşi!

Până pe data de 15 septembrie, sucevenii vor putea face donaţii pentru copiii proveniţi din familiile sărace din judeţ. Fundaţia „Ana“, împreună cu Asociaţia Juventus şi Camera de

Până pe data de 15 septembrie, sucevenii vor putea face donaţii pentru copiii proveniţi din familiile sărace din judeţ. Fundaţia „Ana“, împreună cu Asociaţia Juventus şi Camera de Comerţ,  a demarat la 1 septembrie campania umanitară „Dăruieşte bucuria primei zile de şcoală“, cu scopul de a colecta ajutoare financiare şi materiale pentru micii şcolari. „Acum două luni, am condus campania «Suflet Bucovinean» care a avut un rezultat foarte bun. Cu lucrurile strânse atunci am putut ajuta 125 de familii sărace. Mă aştept ca şi acum să vină oamenii pentru că scopul este nobil“, a declarat Nelu Todireanu, directorul Fundaţiei „Ana“.

Donaţiile se pot face la cortul din faţa supermarketului Carrefour,  unde sucevenii pot aduce hăinuţe, încălţăminte, jucării, cărţi, caiete, ghiozdane şi rechizite necesare copiilor. „Cred că este o idee foarte bună. Eu am donat haine şi data trecută că mi-au rămas de la copii şi mă bucură faptul că mi se dă ocazia să ajut nişte suflete nevoiaşe“, a spus Maria Craiu, secretară. Cei zece voluntari ai fundaţiei sunt prezenţi la cort între orele 9.00 şi 18.00.

„Fiecare primar din comunele sucevene dă o listă cu cele mai sărace familii, iar noi le trimitem ajutoarele direct acasă“, a specificat unul dintre voluntari. Lucrurile donate vor ajunge la copii pe 15 septembrie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite