Doi ucraineni şi doi suceveni prinşi cu 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră suceveni i-au reţinut  pe cei patru care încercau  să transporte peste  frontiera de stat aproximativ 7.000 pachete  de  ţigări  de contrabandă în valoare de 27.500 de lei. Totodată cele două maşini cu care transportau ţigările au fost indisponibilizate la sediul SPF Siret.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Suceava şi Sectorul PF Siret au prins pe cei patru contrabandişti care circulau cu două maşini, marca „Audi 4” şi „VW”, pe raza localităţii Climăuţi.

image

„Cele două autoturisme şi cetăţeanul ucrainean B.Vasyl, au fost conduşi la sediul SPF Siret, unde în urma cercetărilor s-a stabilit că proprietarii celor două maşini sunt cetăţenii români Marian L., în vârstă de 21 de ani, din Grăniceşti, şi Dumitru G., în vârstă de 20 de ani, din Suceava,  care împreună cu cetăţeanul ucrainean Dmytro B., în vârstă de 21 de ani, au încercat să treacă peste frontieră o cantitate însemnată de  ţigări”, a explicat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava.

image

Astfel, în urma inventarierii  ţigărilor din autoturismul „Audi A4” poliţiştii au găsit 6.870 de pachete de ţigări marca „Viceroy” de provenienţă ucraineană, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din judeţul Suceava.

Suceava: Captură de 45.000 pachete de ţigări de contrabandă

Cei patru au fost reţinuţi pentru trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă, urmând a fi prezentanţi instanţei Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

image

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 27.500 lei a fost confiscată de poliţiştii de frontieră suceveni, iar cele două autoturisme au  fost indisponibilizate  la sediul SPF Siret în vederea continuării cercetărilor.
                                                          

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite