Doi ucraineni băuţi, reţinuţi cu ajutorul termoviziunii de poliţiştii de frontieră suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut ieri cu ajutorul autospecialei de trermoviziune, doi tineri ucraineni care au treacut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Ieri dimineaţă, în timp ce executau misiunile de supraveghere şi control a frontierei de stat, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Siret a observat cu ajutorul termoviziunii, în apropierea frontierei de stat, două persoane  care  nu-şi justificau prezenţa în zona respectivă.

Poliţiştii i-au reţinut imediat pe cei doi tineri ucraineni, Vasilevici P. în vârstă de 24 de ani şi Valerii M. de 20 de ani, ambii domiciliaţi în localitatea  Bahrineşti – Ucraina aflată în imediata  apropiere a frontierei de stat.

Cei doi tineri le-au declarat poliţiştilor de frontieră că fiind în stare  de ebrietate,  s-au rătăcit  şi au trecut  neintenţionat  frontiera de stat din Ucraina în România.

"Persoanelor în cauză, poliţiştii de frontieră le-au întocmit  acte premergătoare  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, acte ce urmează să fie  prezentate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii  numărului unic", a declarat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al POliţiei de Frontieră.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite