Doi tineri au incendiat maşina Poliţiei din Botoşana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică noapte, doi tineri au incendiat maşina de Poliţiei Botoşana după ce au provocat anterior un scandal într-un bar din localitate.

Din cauză că s-au enervat pe şeful de post al Poliţiei care s-a deplasat la scandalul din bar pentru a-l aplana, Ionuţ G. de 20 de ani şi prietenul său George B. au început să spargă câteva ore mai târziu  prin bar şi să distrugă două motoscutere aflate afară. După ce au făcut isprava au plecat de la locul faptei imediat ca poliţistul din comună să ajungă.

  “În timp ce poliţistul desfăşura verificări cu privire la faptele semnalate, autoturismul din dotarea Postului de Poliţie ce se afla parcat la o distanţă de aproximativ 50 m de bar, a fost incendiat. Poliţistul a stins incendiul provocat cu extinctorul din dotare”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.


Din cercetările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 02.10, Ionuţ C. ajutat de prietenul său au incendiat maşina Poliţiei după ce au spart un geam de la autospecială, au aruncat cu benzină în interior, iar cu o brichetă, au aprins combustibilul.


Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite