Doi suceveni au furat frigiderul unui restaurant cu o căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Administratorul unei firme din Şcheia, Suceava, a sesizat marţi poliţiştilor că din curtea societăţii a dispărut o vitrină frigorifică estimată la 800 de lei.

„În urma investigaţiilor, a fost găsită abandonată în apropierea restaurantului o căruţă, în care era depozitată vitrina frigorifică sustrasă. Ulterior, au fost identificaţi suspecţii de comiterea furtului ca fiind D.Mihaela, de 31 ani, şi O.Adrian, de 30 ani, ambii din comuna Şcheia“, au spus reprezentanţii Poliţiei Suceava. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Poliţiştii suceveni au mai făcut cercetări şi în cazul unor altor furturi care au vizat electromotoare auto defecte în valoare de 1.800 de lei, la Salcea, sau 12 calorifere din oţel, la Fălticeni, estimate la 1.200 de lei. 

FOTO Ţigări de contrabandă găsite în podeaua microbuzului la Siret

Totodată, miercuri dimineaţă, în jurul orei 1.00, poliţiştii l-au oprit pe Andrei P., de 20 de ani, din Suceava, care conducea autoturismul pe strada Academician Vaslie Grecu. „În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că acesta avea permisul de conducere anulat. În cauză s-a întocmit dosar penal, care urmează a fi soluţionat“, au explicat oamenii legii.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din judeţ.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite