Doi suceveni au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să fure o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din suspecţi a fost reţinut 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării activităţilor infracţionale ale persoanelor suspecte.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie Burdujeni, ajutaţi de poliţiştii locali suceveni, i-au surprins azi- noapte pe Constantin G., din satul Tesna, comuna Poiana Stampei, şi Remus C., din  Suceava, într-o maşină. La vederea poliţiştilor, cei doi au luat-o la fugă în direcţii diferite.

Poliţiştii l-au urmărit pe unul din suspecţi, iar pe urmele celui de-al doilea au pornit-o poliţiştii locali, reuşind să îl prindă pe Constantin G. Ulterior, poliţiştii l-au surprins pe Remus C. conducând un alt autoturism furat, deşi nu deţine permis de conducere.

„Suspecţii au fost conduşi la sediul Secţiei de poliţie Burdujeni, unde Remus C. a fost testat cu aparatul etilotest, întrucât acesta emana halenă alcoolică, iar rezultatul acestuia a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat,  ulterior fiind condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru recoltarea probelor biologice“, a explicat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În urma audierii lui Remus C., acesta a recunoscut furtul celor două autoturisme, respectiv la primul fiind împreună cu  Constantin G., iar la al doilea a operat de unul singur.

„În cauză au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt de auto, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, Remus C. fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile“, a mai declarat reprezentantul IPJ Suceava.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării activităţilor infracţionale ale persoanelor suspecte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite