Doi maramureşeni ce aduceau în Suceava 14.000 pachete de ţigări au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost reţinuţi Florin Adrian R., de 26 ani, şi Cristian M., de 25 ani, domiciliaţi în localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş, conducătorii auto ai celor două maşini. Cei doi cărau cu microbuzul cantitatea de 13.990 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Ieri, în jurul orei 15.00, în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră suceveni au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, pe raza mai multor localităţi din judeţ. "Pe raza localităţii Grămeşti au fost identificate două autovehicule înmatriculate în judeţul Maramureş, despre care se deţineau date că sunt folosite în contrabanda cu ţigări. Unul dintre autovehicule, un microbuz marca Renault Trafic, încărcat cu mai multe colete, a oprit în dreptul unui imobil, celălalt, un autoturism marca Citroen C4, având rolul de a asigura traseul“, a explicat Dănuţ Strugaru, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava.

Au fost reţinuţi Florin Adrian R., de 26 ani, şi Cristian M., de 25 ani, domiciliaţi în localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş, conducătorii auto ai celor două maşini. Cei doi cărau cu microbuzul cantitatea de 13.990 pachete de ţigări, marca Monte Carlo şi Viceroy, de provenienţă ucraineană.
 
Celor două persoane li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 125.910 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar cele două autovehicule au fost indisponibilizate la sediul IJPF Suceava“, a declarat Dănuţ Strugaru.

În prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite