Doi bătrâni din Antoceni s-au luat la bătaie de la o bucată de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a lovit-o cu un băţ pe bătrâna de 75 ani, aceasta ripostând cu o seceră.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 18.30, când Gheorghe C. de 77 de ani din satul Antoceni, comuna Forăşti  a lovit-o pe vecina sa cu un băţ peste piciore. Neînţelegerea a pornit de la o suprafaţă de teren, bătrânul fiind băut. Lucreţia M., de 75 de ani a ripostat imediat şi l-a lovit pe bătrân cu o seceră în zona umărului stâng. 

"Lucreţia M. a fost audiată, ocazie cu care a precizat faptul că nu depune plângere penală împotriva lui C.Gheorghe pentru infracțiunea de lovire, iar bărbatul nu a putut fi audiat întrucât se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu s-a putut discuta cu el, inițial acesta refuzând să se legitimeze și să-ţi declare datele de identitate", a declarat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă pentru a-i acorda primul ajutor bătrânului, însă acesta a refuzat să urce în ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie nr.12 Preuteşti, urmând a se dispune măsurile legale în cauză", au mai spus reprezentanţii IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite