Dispecerat non-stop pentru reclamaţii privind defecţiunile la curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E.ON Moldova Distribuţie a lansat de la începutul acestui an serviciul Telverde pentru transmiterea sesizărilor privind deranjamentele în alimentarea cu energie electrică. Serviciul este disponibil la numărul de telefon 0800 800 929.

Persoanele care vor să sesizeze întreruperi ale energiei electrice sau situaţii cu potenţial de risc de accidente pot apela la numărul de telefon 0800 800 929. Serviciul Telverde E.ON Moldov Distribuţie care preia sesizările cetăţenilor cu privire la deranjamentele în alimentarea cu energie electrică funcţionează non-stop şi poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie fiză sau mobilă.

Noul număr de telefon va funcţiona până la finalul lunii aprilie, în paralel cu vechile numere de tipul prefixul judeţului urmat de numărul 929, după care acestea din urmă vor fi dezactivate.

„Suntem în permanenţă preocupaţi de creşterea calităţii serviciilor oferite consumatorilor de energie electrică, iar îmbunătăţirea comunicării cu clienţii este una dintre direcţiile importante în care acţionăm. Suntem convinşi că prin lansarea Telverde vom fi mai aproape de consumatori şi de nevoile lor", spune Sorin Sebastian Potânc, director general la E.ON Moldova Distribuţie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite